De magie van de eerste keer.

In 1895 te Parijs stapte het publiek een donkere zaal binnen, niet wetend dat hun leven op het punt stond voorgoed te veranderen. Wat volgde, was niets minder dan revolutionair. De gebroeders Lumière, visionairs van hun tijd, onthulden een medium waar storytelling en technologie voor het eerst samenvielen: de cinema. Met hun avant-gardistische benadering openden zij de deuren naar een nieuwe dimensie van culturele expressie. Je kan hieronder hun film bekijken.

De magie van de eerste keer.

In 1895 te Parijs stapte het publiek een donkere zaal binnen, niet wetend dat hun leven op het punt stond voorgoed te veranderen. Wat volgde, was niets minder dan revolutionair. De gebroeders Lumière, visionairs van hun tijd, onthulden een medium waar storytelling en technologie voor het eerst samenvielen: de cinema. Met hun avant-gardistische benadering openden zij de deuren naar een nieuwe dimensie van culturele expressie.

Bekijk hun film

Cultuur was nooit meer hetzelfde

Door de Lumière-broers en hun cinématographe veranderde de manier waarop verhalen werden verteld door bewegende beelden te introduceren als een nieuw medium voor entertainment en communicatie.

Ticket 2.0:
de maestro van continue beleving

In de hedendaagse context is het grensvlak tussen het fysieke en een doorlopende digitale realiteit meer vervlochten dan ooit. Een ticket belichaamt niet langer alleen een entreebewijs, maar ook de drager van diverse belevingen en waarden die verder uitstrekken dan de toegang of ervaring zelf.

Een nieuwe generatie, genaamd smart tickets, representeert strategische instrumenten voor diverse organisaties, zij het nu cultureel of recreatief, en dienen tegelijkertijd als rijke belevingsbronnen voor hun bezoekers. Deze hoogwaardige souvenirtickets ontsluiten een spectrum aan diepere engagementen en onontgonnen data-mogelijkheden. Waar het doek in traditionele zin valt, blijft in een hybride ecosysteem de ervaring resoneren, ver voorbij de afloop van het daadwerkelijke evenement.

Onvergetelijke herinneringen, één tik verwijderd

Geïnspireerd door grenzeloze concepten zoals de metaverse, voorziet INNI GROUP een wereld waarin het fysieke ticket dient als poort naar uitgebreidere digitale dimensies waar de beleving voortdurend doorgaat.

Terwijl we anticiperen op de toekomst, bouwen we alvast aan een digitale omgeving die zowel meeslepend als toekomstbestendig is, met als doel de gebruikerservaring te verrijken en te verlengen.
Onze tickets staan symbool voor de volgende stap in digitale en culturele samensmelting, en openen poorten naar een nieuwe realiteit waar de ervaring nooit stopt.
Dit stelt organisaties uit alle mogelijke sectoren in staat om met een simpele QR-scan of NFC-tik een op maat gemaakte ervaring te bieden. Voor musea, sportevenementen, concertzalen, festivalorganisatoren, pretparken en meer biedt dit kansen om hun merkbeleving te versterken, nieuwe inkomstenstromen te genereren en waardevolle data te verzamelen.

Werp zelf een blik in de toekomst en ervaar de meerwaarde die onze digitale omgeving biedt

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Vraag vandaag nog een demo aan!