Augustus

Hoe het nieuws te kapen
en je plekje in de
spotlights op te eisen

Wanneer iemand het iconische tekenfilmfiguurtje Betty Boop opwerpt, is het beeld dat je meteen voor de geest springt, dat van een parodie op die andere, zij het meer levendige verschijning, Marilyn Monroe. Hoewel die laatste - toen nog als Norma Jean Mortenson (later als Baker gedoopt) - pas 4 was toen het cartoon character in 1930 werd gelanceerd, is het nog steeds de opwaaiende rok die beiden bijna een eeuw na datum verbindt. Maar hoe komt dit nu? Berust het op toeval of toch eerder op tactiek?

Melania nam de woorden
uit Michelle Obama’s mond

De toespraak van Melania Trump tijdens de Republikeinse Nationale Conventie van 2016 leek opvallend veel op de toespraak van Michelle Obama uit 2008, wat leidde tot beschuldigingen van plagiaat en een grote controverse.Sommige mensen geloven dat het een bewuste keuze was om haar toespraak te modelleren naar die van Michelle Obama om een positieve indruk te maken. Anderen suggereren dat het mogelijk te wijten was aan onvoldoende voorbereiding of slordigheid van haar toespraakschrijvers.

Volvo has
Muscles From Brussels

Volvo, bekend om zijn toewijding aan veiligheid en innovatie, maakte handig gebruik van de bekendheid van actieheld Jean-Claude Van Damme voor marketingdoeleinden. In een adembenemende stunt voerde Van Damme een epische split uit tussen twee rijdende Volvo-trucks, waarbij de precisie en stabiliteit van het merk werden getoond. Het was een briljante samenwerking die het publiek in de ban hield en de toewijding van Volvo om grenzen te verleggen benadrukte.

Grote zus leert
van kleine zus

Het jurkje van Betty Boop bijvoorbeeld, was nooit eerder in haar bijna 60-jarige carrière opgewaaid, maar toen het 2D-figuurtje in 1988 haar opwachting maakte in de film ‘Who Framed Roger Rabbit’, deed ze dat in een outfit die meteen deed denken aan de iconische metro scène van Marilyn Monroe (‘The Seven Year Itch’ - 15 september 1954). Sindsdien zijn de twee onlosmakelijk verbonden.

Hoe kan je zelf surfen op bestaande golven en meesurfers elimineren?

In een tijdperk waarin vervalsing een groeiende zorg is, speelt hoogwaardig veiligheidsdrukwerk een cruciale rol. Fraudegevoelige documenten met emotionele waarde - denk hierbij aan certificaten, attesten en diploma’s - worden vaak beschermd met betrouwbare traditionele beveiligingstechnieken zoals watermerken, microteksten en fluorescerende vezels.

Authentiek en veilig:
de essentie van onderscheidend drukwerk

Bij INNI GROUP focussen we echter niet enkel op deze conventionele technieken, maar streven we ook naar verbetering en innovatie door hybride oplossingen aan te bieden die zowel online als offline de authenticiteit van dergelijke documenten waarborgen. We zorgen dat deze toegankelijk zijn voor iedereen, ongeacht hun digitale vaardigheden.

Onze aanpak leidt tot ‘slimme’ documenten, die een samensmelting van fysieke en digitale beveiligingsaspecten combineren op vlak van validatie, authenticatie, verwerking en presenteren van data. Enkele van onze geavanceerde beveiligingsmaatregelen omvatten meerlaagse QR-codes of RFID’s, waaronder NFC-chips.

Optimaliseer uw campagne