BLOKPARTY 2024:
tieners van
blok naar stemhok

Balancerend tussen puberteit en adolescentie willen tieners met idealen in een geglobaliseerde wereld steeds nadrukkelijker hun stem laten gelden. Denk maar aan een zekere Greta die in 2018 als 15-jarige voor het eerst de mondiale bühne betrad, met in haar kielzog o.a. Anuna en Adélaïde. In ieder geval hoeven er vanaf volgend jaar geen wekelijkse protestmarsen meer te worden georganiseerd door de leeftijdscategorie 16- en 17-jarigen om aan die geldingsdrang te kunnen voldoen. Al heeft die opportuniteit ook een keerzijde.

VERKIEZINGEN 2024

2024 wordt een bijzonder politiek jaar, waarbij maar liefst 3 verkiezingen samenvallen. We moeten immers naar de stembus voor de regionale parlementen. En hoewel de stemcomputer zijn plek heeft weten te verwerven, worden ook de gedrukte stembiljetten nog vaak gebruikt om aan onze burgerplicht te voldoen.

De jeugd aan zet

Maar misschien nog meer dan de manier waarop, is ook het kiespubliek bij de komende verkiezingen een topic: dat wordt immers gevoelig uitgebreid. België is, na Oostenrijk, Griekenland en Malta, immers het vierde land dat het Europees stemrecht uitbreidt naar de leeftijd van 16 of 17 jaar. Dat staat gelijk aan een toename van het kiespubliek met enkele duizenden potentiële stemmen, zij het dan enkel voor de Europese verkiezingen.

Blok aan het been

De datum waarop deze drieledige verkiezingen zullen plaatsvinden, vormen voor de nieuwbakken stemgerechtigden echter een potentieel blok aan het been. Op 9 juni 2024 zitten ze immers midden in de examens. Maar, net zoals het raadzaam is voor klanten om te anticiperen op deze intensieve drukperiode, is een gewaarschuwd m/v/x er ook twee waard wat studenten betreft.

Naadloos  campagnevoeren  met OKAPI

Met het oog op de aanstormende verkiezingen van 2024, kunt u de complexiteit van campagnedrukwerk toevertrouwen aan INNI GROUP. Wij bieden een volledige fullservice, net zoals we al decennialang stembureaus assisteren, niet alleen met het drukken van de stembiljetten, maar ook met organisatorische en juridische dienstverlening.

Centraal in onze service staat OKAPI, ons geautomatiseerde web-to-print platform. OKAPI is ontworpen om het proces van campagnedrukwerk naadloos en moeiteloos te maken. Het is meer dan een beheerplatform, het is een veelzijdige tool die een reeks van functies en voordelen biedt, zoals:
Een centrale hub voor het beheer van digitale materialen, van logo’s tot brochures en diverse publicaties, zowel voor digitale als gedrukte distributie.
Een krachtige verkoop- en marketingtool die dynamische templates biedt voor het aanpassen van goedgekeurd materiaal door zowel interne teams als externe partners.
Een bewaker van uw merkidentiteit die de naleving van uw huisstijl waarborgt, de circulatie van verouderde documenten voorkomt en onnodige wijzigingsverzoeken vermindert.
Een tool om processen en flows binnen uw campagnes te automatiseren, zoals het lanceren van reclamebanners, het inplannen van posts voor sociale media, het verzenden van gepersonaliseerd drukwerk of het versturen van e-mailcampagnes.
Met OKAPI minimaliseren we niet alleen uw kosten, maar verhogen we ook de operationele efficiëntie en waarborgen we de consistentie van uw merk.

We zijn goed voorbereid om te voldoen aan de toenemende vraag, specifieke wensen - zoals on-demand levering of personalisatie - en de verkorte levertijden die typerend zijn voor deze hectische periode.

Laat ons de druk van de campagne verminderen en uw verkiezingsprogramma soepel uitrollen. Samen verzekeren we het succes van de verkiezingscampagnes in 2024!

Benieuwd naar alle mogelijkheden van het geautomatiseerde web-to-print platform OKAPI? Vraag nu een persoonlijke demo aan!

Optimaliseer uw campagne