Maart

Go anywhere as long as it’s forward

Calendar Owner?

In de maand April voorzien we een ticket in de vorm van een gadget. Vul hieronder het Flight Number in die je terug vindt op de maart-pagina van jouw CRINNIMAL kalender.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Wat was eerst:
de eerste maanreis of reiskoffers met wielen?

Reizen brengt altijd wat spanning met zich mee. Dat moet zeker het geval geweest zijn toen twee illustere heren in 1969 voor het eerst voet zouden zetten op de maan. Maar wist je dat de heren Armstrong & Aldrin destijds hun koffertjes zélf aan boord van het ruimteveer Apollo moesten drágen?

Van irritatie tot uitvinding

Op de eerste reiskoffer met wieltjes was het wachten tot 1972, nadat de officiële uitvinder Bernard Sadow op een luchthaven in Puerto Rico mocht zeulen met de reiskoffers van z’n hele gezin. In de daaropvolgende decennia zou vliegreizen een dermate hoge vlucht nemen (pun intended) dat ook het verlies van bagage in evenredigheid zou blijven stijgen. En dat zou ook zo blijven, tot de pandemie in 2020 het vliegverkeer abrupt een halt zou toeroepen.

1 kans op 167 dat je je koffer kwijtraakt

Volgens SITA, met 400 aangesloten luchtvaartmaatschappijen dé referentie voor informatie over luchtverkeer, checkten in 2018 ruwweg 4,36 miljard reizigers meer dan 4,27 miljard koffers in. Hiervan werden ongeveer 28 miljoen koffers foutief verwerkt, waarvan er uiteindelijk zo’n 1,4 miljoen koffers (5%) van verloren gingen. Bovendien neemt het aantal verkeerd verwerkte koffers jaar na jaar toe, tot momenteel bijna 6 koffers per 1000 passagiers.

John Doe
Industrielaan 5, Heule
+32 56 36 32 11

Bagagelabels
jaar na jaar belangrijker

En dus groeit ook het belang van bagagelabels, als maatregel om je koffer op z’n juiste bestemming te krijgen. Een label dat je koffer door de vliegmaatschappij wordt aangemeten, is een noodzaak, maar controleer altijd even of de barcode goed leesbaar is. En onder het motto ‘Better safe than sorry’ kan je ook altijd je koffer(s) voorzien van een eigen bagagelabel met je telefoonnummer. En mocht dit alsnog een maat voor niks blijken, weet dan dat je bij sommige luchtvaartmaatschappij een compensatiebedrag kan claimen voor verloren bagage. Have a safe trip!

Pretty fly for a cacti

Labels

Fiberskin

Variable Data Printing

Duurzaam

PlantFocus is geen groentje als het om het personaliseren van labels gaat. Via variabele data-printtechnieken vervaardigt deze onderneming gepersonaliseerde plantenpaspoorten met alle vereiste informatie, zoals de naam, oorsprong en verzorgingsinstructies van elke plant.

Gepersonaliseerde plantenlabels, die print je niet zomaar op een blaadje, wil je dat deze de weergoden weten te weerstaan. Pvc is dan een optie, maar met het innovatieve Fiberskin maak je gebruik van een ecologisch en duurzaam alternatief voor synthetische producten. Gezien de zeer hoge resistentie tegen ruwe behandelingen en hevige weersomstandigheden leent Fiberskin zich als geen ander voor hoogwaardig én milieuvriendelijk drukwerk!

Benieuwd naar de grensverleggende toepassingen in jouw sector? Laat je adviseren door onze experts!

Let's grow together

Let's grow together!

Op zoek naar weersbestendige of ecologische drukdragers
voor printing met variabele data? Vraag advies aan INNI GROUP!